Pré-weddingshoot in de Provence

Pré-weddingshoot

Een pré-weddingshoot legt de nadruk op de verloving en alle emoties die jullie ervaren als koppel. Op de fotoshoot van jullie huwelijksdag mogen familie en vrienden niet ontbreken, maar bij een verlovingssessie staan enkel jullie twee in het middelpunt. Deze foto’s zullen jullie altijd laten terugdenken aan die zalige tijd van jullie verloving, in volle verwachting uitkijkend naar jullie huwelijksfeest…

Multi-inzetbaar

De foto’s van jullie verloving-shoot kun je zeker en vast inzetten op jullie trouwdag. Gebruik ze voor jullie persoonlijke uitnodigingen, ‘Save the date’ kaartjes of als gastenboek waarin je gasten een boodschap kunnen schrijven rond jullie mooiste beelden.

Je kunt wennen aan de fotograaf, zodat je echt jezelf kan zijn op de ‘big day’.

Een geslaagde huwelijksreportage begint bij een goed contact met jullie huwelijksfotograaf. Dankzij je verlovingsreportage leren jullie mij, als fotografe beter kennen, en vice versa. We kunnen alles al eens lekker doornemen en jullie wensen bespreken, en durf jezelf te zijn! Op deze manier kunnen jullie al wennen aan mij en de camera, alvorens jullie huwelijksdag!

Maak een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Zijn jullie nu enthousiast geworden en willen jullie ook een mooie Pré-weddingshoot voorafgaand aan jullie huwelijk? Ik plan heel graag een (vrijblijvend) kennismakingsgesprek in zodat we alles even kunnen bespreken. Informeer naar de mogelijkheden via het contactformulier.

Josephine Photography

Thanks to a great TEAM:

Suit & Shoes: Michael & Giso

Shoes: Bella Belle Shoes 

Venue: Vaison La Romaine, Provence 

Hat: Bigberg Hat

Styling: Trouwen in Frankrijk 

Engagement rings: Atelier Compco 

MUAH: Beautiful Bride Company 

Photography: Josephine Photography 

 

prev gallery