Frequently Asked Questions

Geweldig dat je mij wilt boeken als jullie fotograaf! Ik leg heel graag jullie dag vast om jullie vervolgens blij te maken met fantastisch mooie beelden. Om kwaliteit te garanderen fotografeer ik een beperkt aantal bruiloften per jaar. Als jullie mij als jullie fotografe willen boeken, vul dan graag het contact formulier in op mijn website. Ik doe mijn best jullie aanvraag binnen de 24 uur te beantwoorden. 

Wanneer jullie mij als jullie huwelijksfotograaf verkiezen, lassen we eerst een kennismakingsgesprek in. Daar worden alle details van jullie huwelijk besproken en zal ik een offerte opmaken. Nadien ontvangen jullie van mij een voorschot-factuur, wanneer deze voldaan is staat jullie datum gereserveerd in mijn agenda!

Bij Josephine Photography streven wij er naar om onze bruidsparen zo snel mogelijk blij te maken met hun foto’s, met de kwaliteit die zij mogen verwachten! Als extra service ontvangen onze bruidsparen binnen 1 week hun persoonlijke online gallery met daarin een eerste preview. Niet meer dan 4 weken na de bruiloft upload ik de hele serie in deze online gallery, en krijgen jullie ook een usb-stick in een fine art doosje. 

De foto’s die ik aflever, zijn volgens mijn eigen stijl. Ik werk voornamelijk met het programma Lightroom en af en toe met Photoshop. 

Ik lever geen RAW-bestanden af, enkel JPEG’s. Ik heb door de jaren heen mijn eigen stijl van fotograferen en bewerken ontwikkeld,  en dat is één van de redenen dat jullie voor mij als fotograaf kiezen. Ik verwacht dan ook van mijn klanten dat ze mijn beelden delen op social media zoals ik ze heb afgeleverd. 🙂