Frequently Asked Questions

Geweldig dat je mij wilt boeken als jullie fotograaf! Ik leg heel graag jullie dag vast om jullie vervolgens blij te maken met fantastisch mooie beelden. Om kwaliteit te garanderen fotografeer ik een beperkt aantal bruiloften per jaar. Als jullie mij als jullie fotografe willen boeken, vul dan graag het contact formulier in op mijn website. Ik doe mijn best jullie aanvraag binnen de 24 uur te beantwoorden. 

Wanneer jullie mij als jullie fotograaf verkiezen, lassen we eerst een kennismakingsgesprek in. Daar worden alle details van jullie grote dag besproken en kunnen jullie kiezen uit verschillende formules. Nadien ontvangen jullie van mij een voorschot-factuur, van zodra deze voldaan is staat jullie datum gereserveerd in mijn agenda!

Bij Josephine Photography streven wij er naar om onze bruidsparen zo snel mogelijk blij te maken met hun foto’s, met de kwaliteit die zij mogen verwachten! Als extra service ontvangen onze bruidsparen binnen 1 week hun persoonlijke online gallery met daarin een eerste preview. Niet meer dan 4 weken na de bruiloft upload ik de hele serie in deze online gallery, en krijgen jullie ook een usb-stick in een fine art doosje. 

Ja, de foto’s die ik aflever zijn volgens mijn eigen stijl bewerkt. Je kan mijn stijl het best omschrijven als ‘puur, licht en tijdloos’. Ik werk voornamelijk met het programma Lightroom. 

Ik lever geen RAW-bestanden af, enkel JPEG’s. 

Nee hoor, ik fotografeer ook koppeltjes, gezinnen met kids of met je lieve viervoeter. 

Je kan me bovendien ook boeken voor een fashion shoot of om content te creëeren voor je onderneming/zaak. 

Ja hoor, ik verkoop ook cadeaubonnen, met een bedrag naar keuze. Ze worden zorgvuldig ingepakt en opgestuurd.